bodybg, PRELOAD navbg, PRELOAD leftnavbg, PRELOAD prbetyg, PRELOAD

Oakley - Radar Pitch - Polished Black

Oakley Radar™ Path är fullproppade med tekniska förbättringar efter önskemål från elitidrottare.

Oakley Radar™ Path har en hydrofobisk hinna över linsen som verkar vatten-, smuts-, damm-, och oljeavstötande. Det gör linsen lätt att hålla ren och hinnan motverkar även statisk elektricitet. Med Oakley Radar™ Path finns möjligheten att byta ut linsen efter ljusförhållanden, på bara några sekunder. Alla linser till Oakley Radar™ Path har HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO®) med XYZ OPTICS® som ger dig samma rakbladsvassa klarhet över hela linsen, även åt sidan. Linserna är gjorda av PLUTONITE® och filtrerar bort hela 100% av solens skadliga UV-strålar, och möter alla ANSIs Z87.1-krav på hållbarhet och motståndskraft.

Bågen är tillverkad av lättviktsplasten O MATTER® och levereras med nässadlar i två olika storlekar för att ge dig bästa möjliga passform och bekvämlighet. Nässadlarna och skalmtopparna är tillverkade av UNOBTAINIUM®-gummi, vilket får ett ökat grepp när det kommer i kontakt med fukt, som t.ex. svett, och tillsammans med trepunktspassformen sitter de här solglasögonen säkert och bekvämt hela dagen. För att du inte ska störas av svett och imma, är bågen designad på ett sådant vis att luften hela tiden kan cirkulera runt.

Oakley Radar™ finns med tre olika linsformer; RANGE™, PITCH™ eller PATH™. Välj polariserade linser för att motverka bländning utan att få ett förvrängt synfält.
Oakley - Radar Pitch - Polished Black
1 750 SEK
Ordinarie pris 2190 SEK
Beställningsvara. Normalt 5-10 arbetsdagar i leveranstid
Antal:
Se storleksguide »

Produktfakta

Bågens material: O Matter ® Plast
Färgkod: Plasma
Storlek: One size
Glas: Polished Black

Unobtainium ® - Gummi som greppar bättre ju mer du svettas, med utbytbar näsdel i 2 olika storlekar.

HDO ® High Definition Optics
Hydrophobic ™ - Behandling som avvisar smuts och vatten.
Plutonit ® - Material som möter Amerikansk industristandard för slagtålighet och innehar ett 100% UV-skydd mot UVA, UVB, UVC.

Lenssavers AB | Parternas Gränd 65, 226 47 Lund | | kundservice@lenssavers.se
© Copyright 2020 Lenssavers AB | Webproduction 2020 Jonas Lindqvist, IT-Syd