bodybg, PRELOAD navbg, PRELOAD leftnavbg, PRELOAD prbetyg, PRELOAD

Leverans

Leveranssätt

Alla linser finns normalt sett i lager för omgående leverans hos samtliga leverantörer (Xr-produkter är ett undantag då dessa först skall tillverkas).

Lenssavers unika samarbete med svenska leverantörer* av kontaktlinser, innebär att linserna levereras hem till din brevlåda direkt från fabriken. På så vis minimerar vi transportsträckan vilket gynnar både miljön och dig, då vi på grund av detta kan erbjuda lägre priser. En annan fördel är att att dina linser alltid är nytillverkade och du kan känna dig trygg med att vi inte säljer gamla lagerlinser med dålig hållbarhet. Du kan också vara helt säker på att du alltid får orginallinser och inga kopior.

*Undantaget kontaktlinser från Johnsson & Johnsson, då dessa först skickas till oss för ompaketering innan leverans till slutkund.


 

Leveranstider linser:

Kontaktlinser
En normal leveranstid för kontaktlinser är mellan 2-4 arbetsdagar, om ordern är lagd innan kl 12:00 Mån-Fre. Annars behandlas ordern påföljande arbetsdag.

Observera att Xr-produkter kan ta upp till 15 arbetsdagar i leverans.

Linser från Johnson&Johnson levereras normalt inom 6 arbetsdagar.

 


 

Leveranstider Solglasögon:

Solglasögon levereras genom DHL till närmsta DHL service point.


En normal leveranstid för solglasögon som är lagervara, (om ordern är lagd innan kl 12:00 Mån-Fre. Annars behandlas ordern påföljande arbetsdag) är 1-2 arbetsdagar.

Solglasögon som beställningsvara skickas från tillverkaren i Italien vilket medför en normal leveranstid på 5-15 arbetsdagar

Paket som ej hämtas ut och går åter till oss, kommer vi att debitera en administrations avgift på 79 SEK


Försenad leverans

Om din vara inte levererats inom rimlig tid får du ett mail som talar om detta för dig. I detta mail får du möjligheten att makulera din order, alternativt erbjuder vi istället 50 kronor i rabatt vid nästa köptillfälle som byggs på i din rabattpott.   

 

 

 

Lenssavers AB | Parternas Gränd 65, 226 47 Lund | | kundservice@lenssavers.se
© Copyright 2024 Lenssavers AB | Webproduction 2024 Jonas Lindqvist, IT-Syd